09 november 2021 - Keicity levert vanaf 10 november 2021 alle laptops met SSD


Keicity zal vanaf woensdag 10 november 2021 standaard iedere laptop die verkocht word voorzien van een nieuwe Solid State Drive (SSD).

Een SSD vervangt de normale harde schijf in de laptop met als voordeel dat de laptop zeer snel zijn data leest maar ook wegschrijft waardoor vertragingen tot het verleden behoren.

Het opstarten van de laptop neemt door de aanwezigheid van een SSD slechts enkele seconden in beslag.

Natuurlijk kan op aanvraag een laptop met normale harde schijf geleverd worden.

10 augustus 2021 - Keicity levert Microsoft Office 2019 Pro Plus pakket standaard  op elke aangeboden laptop uit assortiment m.i.v. 11 augustus 2021


Keicity levert vanaf woensdag 11 augustus 2021 standaard op alle 2e hands laptops die wij verkopen het Microsoft Office 2019 Pro Plus pakket.

Iedere klant die bij ons een laptop koopt is dan dus voorzien van dit uitgebreide Officepakket wat programma's herbergt als Outlook (email), Word, Excel, Powerpoint (voor het maken van presentaties), Access en Publisher.

Keicity is in gesprek met de leverancier van met name dit product om in de toekomst een uitgebreide samenwerking aan te gaan.

M.b.t. bovenstaand product heeft Keicity al definitief besloten om met deze leverancier die zeer goed bekend staat in zee te gaan voor de toekomst waardoor iedere laptop dus compleet kwa software word afgeleverd.



 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram